8,4

Algemene Score

Quality

€ 19,95

Prijs p/m

3de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Grote kans iemand te vinden
  • Makkelijk aanmelden
  • Goed beveiligd
  • Goede inlichting
  • Duidelijk antwoord op je vragen
  • Geen mooi design

Populariteit

De dating website datingeasy is een populaire plek als je op zoek bent naar een partner. Er melden per dag ongeveer 200 mensen aan bij datingeasy en in een maand ongeveer 5800 mensen in totaal. Er zit op dit moment exact 2.215.290 mensen online bij datingeasy.nl. Daardoor heb jij een grote kans om iemand in jouw omgeving of buurt als match te vinden. En je hebt een ruime keus om naar een match te zoeken.

Gebruikersgemak

Je kan op een hele simpele manier jezelf aanmelden op de dating site. De enige gegevens die ze van je vragen is: profielnaam, je geslacht en naar welk geslacht je op zoek bent plus je mailadres. Je hebt wel zelf de keuze of je akkoord wilt gaan om je zelf in te schrijven voor mails die over speciale aanbiedingen gaan. Op de start pagina kan je als je al een account hebt aanmelden en kiezen of je aangemeld wil blijven op de site of je steeds opnieuw wil aanmelden bij je bezoek op de datingsite. Alle accounts worden met de hand zelf gecontroleerd voor ieder zijn veiligheid.

Functionaliteiten

Bij een dating site zou je graag willen dat alles veilig en goed gecheckt is. Bij datingeasy kan je met een gerust hard op zoek naar een match. Alles wordt goed voor je na gecheckt en bijgehouden. Je hebt wel de beschikking om anoniem een postcode door te geven als je niet wilt dat iemand kan zien waar je woont. Later kan je dit wel op eigen voorkeur aanpassen wanneer je dat wilt. Er wordt van tevoren wel aangetoond hoe je je zelf kan beschermen voor mensen die je wilt gaan oplichten.

Klantenservice

Bij het kopje over ons kan je de bedrijfsgegevens zien. Je vindt er onder andere van wie de site is en zijn gegevens zoals adres, kvk-nummer en btw-identificatienummer. Maar als je een persoonlijk mail zou willen sturen kan dat door een reactieformulier. Je kan ook als je een algemeen probleem hebt of vraag hebt op de site opzoeken. Als je bij het kopje klantenservice bekijkt zie je veel gestelde vragen staan. Als je daarop klikt zie je een uitgebreide vragen die vaak zijn gesteld op deelonderwerpen verdeelt. Klik op een vraag die je ziet die over een komt met de vraag van je zelf om het juiste antwoord te vinden.

Kosten

Als je de keus maakt om deel te nemen aan een dating site, dan kunnen we je garanderen dat je veilig kan betalen. We gebruiken de betaling methodes van Creditcard, IDEAL, BanContact/MrCash, Domiciliering en overboeking. Per maand betaalt u €24.99 voor de site. Op de site kan je over de betaling nog gerust informatie lezen. De prijzen bevatten al inclusief de belasting toegevoegde waarde. Je kan bij het kopje meest gestelde vragen- abonnementen zien dat je dus een abonnement bundel kan aanschaven als je dat fijner vindt. Al de informatie hierover is keurig uitgelegd en beschreven.