8,8

Algemene Score

Quality

Gratis

Prijs p/m

1ste

Plaats

Plus- en minpunten

  • Goed beveiligd
  • Geen persoonlijke vragen
  • Snelle klantenservice
  • Mobiele versie
  • Geheel gratis
  • Geen mooi design

Populariteit

De datingsite Happypancake bestaat al 11 jaar en heeft een groot aantal bezoekers en is heel populair in zweden en finland en hoopt nu ook in nederland. Op happypancake kan je een profiel maken en daarna ook andere profielen bekijken en daarna met deze personen chatten om misschien een date af te spreken. Door het groot aantal leden ook op Happypancake heb je dus veel kans om een partner te vinden. Ze bestaan bekend om de veiligheid en beoordelen alle profielen kritisch.

Gebruikersgemak

Happypancake is een simpele en makkelijke datingsite waarbij je veel profielen kan bekijken. Dit kan je doen op je computer, maar ze hebben ook een handige app voor je mobiele telefoon waarbij je met locatie potentiele partners kan ontmoeten. Als je een profiel aanmaakt, dan krijg je ook een aantal tips om het meeste uit jou profiel te halen. Dit kan bijvoorbeeld recente foto’s van jou zijn waarbij je bezig bent met je hobby of wanneer je op vakantie bent. Een hele goede tip is dat je nooit een foto moet plaatsen waarbij je een zonnebril op hebt..

Functionaliteiten

HappyPancake vind het belangrijk dat daten veilig is. Daarom geven ze op de site ook een paar goede tips die je kunt gebruiken en doen. zoals Als je iemand gaat ontmoeten dan moet je ook al een goed contact opgebouwd hebben voor dat je een afspraak maakt. Als dit goed is dan moet je vooral afspreken op een drukke plaats waarbij veel mensen aanwezig zijn. En informeer altijd een vriendin of familielid als je afspreekt. Als er wat ernstig gebeurd dan moet je ook altijd de alarmdiensten bellen en geef nooit je persoonlijke gevens als nummer of mail.

Klantenservice

Op de website bij het contact kan je de meest gestelde vragen vinden van leden. Zoals wachtwoord veranderen, welke memberships er zijn en hoe je een foto download. Je kan uit verschillende categoriën kiezen: mijn profiel en notificatie berichten, contact, events, veiligheid en toezicht, suggesties en klachten. Als je een vraag hebt die hier niet tussen staat dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Happypancake. Die jou vraag goed en snel beantwoord binnen een aantal werkdagen.

Kosten

Happypancake is geheel gratis dus geen koste en dat vind ik erg fijn. Je kan overal bij zonder dat je ergens extra kosten voor hebt.