5,6

Algemene Score

Quality

€ 25,95

Prijs p/m

4de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Zeker een site als aanrader
  • Handig voor alleen staande ouderen
  • Duidelijk overzicht als je vragen hebt
  • Goede vragen om je account compleet te maken
  • Snelle reactie op vragen
  • Met een gratis account kan je niks
  • Veel kost credit

Populariteit

Als je nieuwe mensen wilt leren kennen, een vaste relatie wilt of iets spannends in je gedachten hebt dan is dit wel de ideale dating- en chatsite om je voor aan te melden. Het kost echter wel geld om een echte lidmaatschap te kunnen hebben. Ook is het heel handig voor alleenstaande ouderen die op zoek zijn naar wat meer gezelschap in hun leven. Aan het begin stellen ze veel vragen om bijna alles van je te weten te komen, je gedrag, hoe je ervoor staat in het leven, over je manier van denken. Dus in dat opzicht is het wel heel handig om een partner te zoeken met een soortgelijke persoonlijkheid.

Gebruikersgemak

Je hebt aan de zijkant een kolom staan met belangrijke dingen zoals: matches, chatrooms en profielbezoekers. Alles is heel duidelijk. Als je vragen of klachten hebt dan kun je hiervoor een mailtje sturen die dan binnen 3 werkdagen wordt beantwoord. Je kunt eigenlijk bijna niks met een account die je geheel gratis gebruikt. Bij een lidmaatschap kun je ook credits kopen. Het versturen van een bericht kost ook credits. Je kunt ze altijd weer kopen wanneer je ze nodig hebt. Als je op je eigen profiel geen foto’s hebt geplaatst kom je ook alleen in contact met mensen zonder foto. Ook kun je aangeven wat voor mensen een afknapper voor je zijn.

Functionaliteiten

Bij het invullen van de vragen die je tijdens het maken van een account kreeg waren er een heleboel vragen over jouw als persoon. Dit kunnen anderen ook weer te zien krijgen op je profiel en andersom. Dit is gunstig voor als je naar een partner zoekt met ongeveer de zelfde eigenschappen als jij. Als je bijvoorbeeld alleen Turkse of Arabische mensen wilt kun je dit in 1 oogopslag zien. Je kunt ook naar een chatroom gaan. Van te voren wordt hierbij gevraagd wat je interesses zijn en ook geef je aan hoe belangrijk deze interesses zijn op een schaal van 0 tot 5. Ook kun je er voor kiezen om je leeftijd en woonplaats verborgen te houden als je in zo’n chatroom zit. Je kunt ook nog een fotospel spelen. Hierbij krijg je een foto te zien van iemand en je moet op de foto klikken die jouw het meest aanspreekt. Ook kun je nog het profiel van deze persoon zien, maar dat kost je dan wel weer credits.

Klantenservice

Mocht je klachten hebben dan kun je een mailtje versturen naar info@love.nl. Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie. Verder beschikt de website ook nog over een pagina met algemene voorwaarden.

Kosten

Voor een account van een maand lang betaal je al 25,95 euro. Voor een account van 3 maanden bedraagt het 21,95 euro per maand. Ook betaal je voor een account van 6 maanden 18,95 per maand. En als laatst kun je ook nog een account krijgen van 24 maanden, hier betaal je 7,95 euro per maand voor. Je krijgt als je je profiel compleet hebt gemaakt ook een paar gratis credits.