8,4

Algemene Score

Quality

€ 19,95

Prijs p/m

1ste

Plaats

Plus- en minpunten

  • Kennismakingsacties
  • Handmatige profielen goedgekeurd
  • Helpdesk telefonisch beschikbaar
  • Belangstelling op privacy
  • Redelijke lidmaatschap kosten
  • Je kan pas contact leggen bij aanschaf van lidmaatschap
  • Allen voor hoger opgeleide
  • geeft voornamelijk toegang alleen op actuele profielen
  • verschillende tijden beschikbaar om telefonisch contact op te nemen

Populariteit

Dit platform is voornamelijk bedoeld voor vrijgezellen die hoog opgeleid zijn en die naar een relatie op zoek zijn voor de lange en duurzame tijd. Deze datingsite is voor zowel hetero als lesbisch of gay. Je kan zelf bepalen hoe smal of hoe breed je wilt gaan zoeken om contact te kunnen leggen. Inmiddels krijgt 1 op de 5 een relatie via het internet. Het percentage ligt hoger bij mensen die ouder zijn dan 35 jaar. Je vergroot dan ook de kansen als je geen gebruik maakt van de andere mogelijkheden. Je kan via E-matching met gemak kijken wie er vrijgezel is. Dit kan je filteren op geslacht, leeftijd en afstand. Door de hoeveelheid leden is er dus meer kans om je nieuwe partner te kunnen vinden. Je kan je bijvoorbeeld inschrijven voor een leuke vrijgezellen activiteiten waaronder wandelen, theater en kaarten.

Gebruikersgemak

Je kan van deze datingsite gebruik maken wanneer jou het uitkomt. Wanneer je nu achter de laptop of onderweg bent met je mobiel, je kan ten alle tijd contact leggen via je profiel. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een datingscoach aan te vragen die jou gaat helpen om je ideale partner te kunnen vinden. De minimale leeftijd is 18 jaar, wanneer je je gaat registreren geef je een nickname en persoonsgegevens op. Wanneer dit is goedgekeurd en toegang tot de datingsite krijgt, ontvang je gegevens waarmee je je kan inloggen. Bij stap 2 ga je beschrijven wat voor persoon je naar op zoek bent. Bij stap 3 omschrijf je jezelf en bij stap 4 ga je je foto's uploaden.

Kosten

Eerder aangegeven kan je kiezen voor een betaalde versie waarbij je maandelijks kosten betaalt. Je kan kiezen voor een abonnement over een periode van drie, zes of negen maanden. De tarieven voor deze periode zijn;
1 maand (loopt maandelijks door) bedraagt 19,95 euro
Eenmalig voor drie maanden bedraagt 49,95 euro (16 procent korting)
Eenmalig voor zes maanden bedraagt 79,95 euro (33 procent korting)
Eenmalig voor negen maanden bedraagt 99,95 euro (44 procent korting)

Functionaliteiten

Veiligheid gaat voorop. Alle profielen op dit platform worden gecontroleerd en dit gebeurd handmatig. Profielen die oud zijn worden verwijderd van deze site. Alleen vrijgezellen die hoog opgeleid zijn en minstens 18 jaar zijn mogen zich aanmelden op e-Matching. e-matching neemt dan ook echt de tijd voor jou, ze zijn dan ook van maandag tot en met zondag bereikbaar. Wanneer je ervoor gaat kiezen om de betaalde versie te nemen kan je betalen op een veilige manier via onder anderen incasso en iDeal. Je kunt dan ook ten alle tijd gemakkelijk je lidmaatschap stopzetten en je profiel verwijderen. e-Matching is bij Thuiswinkel aangesloten en waarborg dat er correct en klantvriendelijk wordt gehandeld.

Klantenservice

Wanneer je iets niet weet en er antwoord op wilt kun je naar de klantenservice gaan. Bij meest gestelde vragen krijg je de top 10 onderwerpen waar er het meest over gevraagd wordt. Dit zijn de onderwerpen; lid geeft geen antwoord, passief lid, app installeren, contact buiten e-matching om? Reageren op een bericht, voorwaarden informatie, bericht gelezen? Foto onzichtbaar, privacy en standaardfoto instellen. Hier wordt dan ook antwoord opgegeven. Je kunt ook zelf een bericht sturen met een vraag. Het soort bericht kan een opmerking, vraag, technisch probleem, ervaring doorgegeven, klacht over een lid of anders.