8,4

Algemene Score

Quality

€ 19,95

Prijs p/m

2de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Gratis account
  • Interesse berichten
  • Profielen bekijken
  • Mooie site
  • Berichten lezen
  • Niet zien wie premium heeft
  • Zien wie jou profiel bekijkt
  • Uitgebreid contact

Review over relatieplanet.nl

Mijn naam is Melanie Schuurman en ik ben 51 jaar oud. Ik heb geen eerdere ervaringen gehad met datingsites en ben nog nooit voorzien geweest van een man. Heb wel eens relaties gehad maar die hebben nooit lang standgehouden. Nu wil ik het graag proberen op een datingsite en relatieplanet leek me een goede om mee van start te gaan

Populariteit

Relatieplanet is een onlinedatingwebsite met een bestaan van 15 jaar en meer dan 100000 bezoekers. Het is bekend in alle landen van de Benelux. Ik heb de reclame van relatieplanet vaak op tv langs zien komen. Zo is het onder mijn aandacht gekomen.

Gebruikersgemak

Het aanmelden op de site ging erg gemakkelijk. Er werd me gevraagd mijn persoonlijke gegevens in te vullen en ik kreeg vragen over hetgeen wat ik leuk vind en waar ik naar opzoek ben. Dan wordt er een verhaaltje samengevat over hetgeen wat je hebt verteld. Dat vond ik zelf erg handig. Ook kan je na het aanmelden je informatie verder aanvullen. Verder is het erg overzichtelijk en is het door de kleuren een erg rustige site.

Kosten

Op relatieplanet is het zo dat wanneer je een abonnement afsluit, het totaalbedrag eenmalig van je rekening wordt afgeschreven. Na dat de periode is afgelopen zou je je abonnement kunnen opzeggen of ervoor kiezen om het opnieuw van je rekening af te laten schrijven. Dat geldt alleen niet voor het maandelijkse abonnement, dan wordt er elke maand een bedrag afgeschreven en is het maandelijks opzegbaar. Je hebt drie abonnementen waar je de keuze uit hebt. Namelijk het maandelijkse abonnement waarvoor je €24,99 voor betaald. Het abonnement voor drie maanden waar je €14,95 voor betaald, een abonnement voor 6 maandenwaar je €9,95 voor betaald en het abonnement voor een jaar waar je €5,95 per maand voor betaald.

Functionaliteiten

Op de site relatieplanet is het mogelijk om je volledig gratis aan te melden en om je profiel gebruiksklaar te maken. Dan kan je ook ondervinden of de site iets voor jou is. Ook is het mogelijk om in het gratis gedeelte van de site berichten te lezen en om alle profielen te bekijken. Als je ervoor kiest om een premiumaccount te nemen, dan is het mogelijk om van alle aspecten op de site gebruik te maken. Dan kun je o.a. zien wie mijn profiel bekijkt en krijg je kijk op events en singlereizen waar je korting voor kan krijgen. Ook is het dan mogelijk om te zien welke leden gebruikmaken van het premium lidmaatschap en welke niet etc.

Klantenservice

De klantenservice van relatieplanet is 365 dagen per week geopend en bereikbaar van 09:00 tot 21:00. Erg blij ben ik daarmee want ik ondervond in het weekend een probleem en kon direct geholpen worden en hoefde niet te wachten tot het weekend voorbijging. Ook hebben ze een forum genaamd 'veel gestelde vragen'. Daar is het mogelijk om vragen te bekijken die wellicht betrekking tot jou hebben. Als je er dan nog niet bent uitgekomen zou je de klantenservice kunnen contacteren.