8,4

Algemene Score

Quality

€ 79,95

Prijs p/m

1ste

Plaats

Plus- en minpunten

  • Doelgericht iemand kunnen vinden
  • Duidelijke informatie
  • Makkelijk om je aan te melden
  • Makkelijk te gebruiken
  • Goed beveiligd
  • Betaald lidmaatschap is prijzig

Populariteit

Deze datingsite genaamd richmeetbeautiful is speciaal voor de mannen en vrouwen die minimaal 18 jaar oud zijn een voordelige wederzijdse partner zoeken en dit voornamelijk voor allebei de partijen. Elke relatie die succesvol is wordt dan ook gemeten in hoe goed de partners elkaars relatiewensen en behoeften op emotioneel gebied vervullen. Dit platform gaat als het ware over het creëren van jouw visie die je op het leven wilt en het instellen van je doelen in het leven en natuurlijk het waar kunnen maken van je voorwaarden voor je relatie. Jij en je partner die goed bij je past hebben samen de vrijheid en moed om eerlijk en open tegen elkaar te kunnen zijn. Hierbij is een sugarbaby van toepassing, want die weet namelijk precies wat hij of zij in het leven wilt en is gedreven om hun dromen te vervullen. Ze weten als het ware precies welke eigenschappen ze van iemand willen hebben.

Gebruikersgemak

Je kan je hierop gratis aanmelden door wat gegevens in te vullen. Dit gaat over welk geslacht je bent, of je een sugarbaby of sugarmama bent, in welk geslacht je geïnteresseerd bent en als laatst natuurlijk je e-mail adres voor een mail dat je account is aangemaakt. Die kan je dan vervolgens activeren door op de bevestiging link te klikken. Je kan ook aangeven of je toegevoegd wilt worden aan de vip club. Wanneer je dit doet krijg je veel kortingen en kan je een lidmaatschap aanvragen op andere datings platform en dit geheel gratis. Tevens heb je ook de kans om geschenken te cashen voor onder anderen het Victoria Milan Casino.

Kosten

Wanneer je je account gaat upgraden kun je naast een knipoog versturen naar anderen ook berichten sturen en kijken wie geïnteresseerd in je is. Dit kost per maand 14,99 euro.

Functionaliteiten

Je kan op zoek gaan naar een sugar baby, sugar mama of sugar daddy. Wanneer je een sugarbaby bent ben je op zoek naar dat extra beetje meer. Je houdt in het leven van de wat fijnere dingen en je bent dan bereid om je gezelschap aan te kunnen bieden in ruil daar voor. Dan is het toch goed dat daarvoor de sugar daddy's en sugar mama's zijn die die fijnere dingen aan je wilt geven. Dit is dan ook precies de plek waar je zo iemand kan vinden die als het ware je van alles kan voorzien op het gebied van de luxe spullen. Je kan je gratis aanmelden om het zelf te kunnen bekijken en het kan zo zijn dat je je partner kan vinden waar jouw eisen aan voldoen. Je kan met je account een knipoog geven om te laten merken dat je geïnteresseerd bent.

Klantenservice

Wanneer je een opmerking hebt of je begrijpt iets niet van de dit platform kun je terecht bij de klantenservice. Hierbij stel je je vraag en vul je je e-mail adres in waarmee ze jouw vraag kunnen beantwoorden. Het is dan ook goed dat ze 24/7 bereikbaar zijn. Je kan ook naar de meest gestelde vragen kijken en de categorie op zoeken waar je vraag bij zou kunnen staan en daarop antwoord is gegeven. Dit is natuurlijk wel handig. Het gaat hier over de algemene vragen, advies, foto's, helpdesk enzovoort. Zo kun je het lijstje afgaan en het antwoord hieruit halen. Dit kost dan ook minder tijd en je kan verder waarmee je bezig bent.