7,6

Algemene Score

Quality

€ 7,99

Prijs p/m

2de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Makkelijk aanmelden
  • Goede vragen
  • Sportieve date
  • Goed beveiligd
  • Leuke site
  • Snelle klantenservice
  • Hoge kosten

Review over nextlove.nl

Mijn naam is Elizabeth kamphuis met de leeftijd van 25 jaar. Ik ben een single moeder van 2 kinderen en heb enkele maanden geleden een heftige scheiding achter de rug gehad. Ik ben nu wel weer klaar voor een nieuwe ervaring en dacht het te vinden op deze site. Het is me gelukt en ik ben erg tevreden. Allemaal door middel van de handigheid van deze site.

Populariteit

Deze runnersdate platform is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een partner die van hardlopen houdt. Deze datingsite voorziet in een brede en grote behoefte voor mensen die liefhebbers zijn van hardlopen, hiermee zijn ze dan ook uniek en onderscheidend van de rest. Van mensen die houden van wandelen die sportief uitgedaagd willen worden en dit door een wandelmaatje, tot de vrijgezel die houdt van wandelen die een andere uitdaging zou willen aangaan. Iedereen is hier dan op zijn/haar plek bij runnersdate. Speciaal geschikt voor de hardloopfan die op de hoogte wilt blijven van de hardloop weetjes en de laatste uitslagen van wedstrijden. Voor de hardloper met wat recreatie die zijn/haar rondje liever niet wekelijks alleen gaat lopen. Tevens ook voor de vrijgezel die houdt van hardlopen die met veel zin laagdrempelig met vrijgezellen die sportief zijn in contact wilt komen voor een date met sportiviteit. Ben je een liefhebber van hardlopen en zou je graag iemand willen ontmoeten die daar ook van houdt? Dan is dit de datingsite voor jou.

Gebruikersgemak

Je kan heel gemakkelijk een lidmaatschap aanvragen door je gegevens op te geven. Er is dan ook een inschrijfprocedure waarbij je een aantal vragen gaat krijgen die jou als loper in de correcte categorie te kunnen onderbrengen. Dit is niet vanwege het zogezegd hokje stoppen, maar omdat ze graag de hardlopers die op zoek naar een sociale partner zijn, willen onderscheiden van de vrijgezelle hardloper die ook op zoek is naar een date, zogezegd een sportieve date. Wanneer je hier een account hebt aangemaakt kan je aan de slag met het creëren van je profiel, denk hierbij aan je foto's en interesse's. Dit platform is speciaal voor de sportieve onder ons, dus de kans is groter dat je iemand kan vinden waarmee je gezellig kunt gaan wandelen en of hardlopen. Je kan naast het inschrijven ook voor een full member kiezen, hier zitten dan kosten aan verbonden en je hebt er meerdere mogelijkheden bij.

Kosten

Wanneer je kiest voor de full membership zit daar een prijs aan verbonden. Per pakket aan een bepaald maandtarief is er een andere prijs die je moet gaan betalen. Wanneer je je lidmaatschap hebt aangemaakt kan je gemakkelijk via iDeal betalen en dit natuurlijk op een veilige manier. De kosten voor maandelijks bedraag 24,99 euro.

Functionaliteiten

Je gaat natuurlijk best veel gegevens aan de datingsite opgeven. Tevens maakt dit platform gebruik van een omgeving die beveiligd is en daarnaast doen ze niet aan bankgegevens opslaan en de wachtwoorden worden in een database gecodeerd. Ook worden alle profielen gecontroleerd door hun webmasters. Veiligheid staat dan ook op de eerste plek bij jezelf. Geef dan ook nooit zomaar aan anderen je wachtwoord. Wanneer je verdachte of vreemde mailtjes krijgt, is het de bedoeling dat je gelijk met deze datingsite contact opneemt. Zo kunnen zij samen met jou kijken en houden dit een veilige en leuke datingsite.

Klantenservice

De klantenservice is ervoor bedoeld dat wanneer je vragen hebt, het antwoord gegeven kan worden zodat alles voor jou duidelijk wordt. Ook op dit platform staat er het kopje veelgestelde vragen. Dit zijn dan ook de vragen die het meest worden gesteld en daarop is dan ook antwoord gegeven. Wanneer je vraag er niet tussen zit of het antwoord dat er op de website staat nog steeds niet duidelijk voor je is kun je naar het kopje contact waar je je vraag kunt stellen. Je krijgt daarna zo snel mogelijk antwoord. De vragen die bij veel gesteld zijn, zijn; is runnersdating veilig? Wat wordt er met neppe profielen gedaan? Worden de profielen bekeken en dan goedgekeurd? Hoe maak ik een account aan? Wat kan ik met mijn account? Waarom is het niet mogelijk om berichten te sturen? Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben? Wie kan mijn profiel zien?