7,6

Algemene Score

Quality

€ 24,95

Prijs p/m

3de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Goed lopende site
  • Handige tips
  • Makkelijk aanmelden
  • Makkelijke chatfunctie
  • Snelle reactie van de klantenservice
  • Altijd vriendelijk
  • Gratis aanmelden
  • Vip is aan dure kant
  • Geen mooi design

Populariteit

De site is als elke site van Suikerarrangement. Dezelfde lay out, knoppen, en functionaliteiten. De site biedt ook datingtips (do's & don't's) voor beginners. Let wel goed op de kleine letters in de voorwaarden bij het registreren. Hier staat meestal handige of 'verstopte' informatie in. De site biedt ook weer - zoals elke Suikerarrangement - lopende acties waarmee je gratis VIP/prijzenpakketten en geldprijzen kunt winnen. Dit vind je onder 'Lopende acties' in de footer van de site.

Gebruikersgemak

Het is heel duidelijk uitgelegd. Je maakt een account aan met je e-mailadres en een wachtwoord. Dan moet je ook nog betalen voor een lidmaatschap, als je niks betaald kun je alleen zien wie er een kijkje heeft genomen op jouw profiel. Je kan erin zetten naar wat voor partner je op zoek bent, en welk seksuele voorkeur ze moeten hebben. Ook kun je aangeven waar je woont, en kun je dit bij anderen zien.

Functionaliteiten

Zoals genoemd, biedt de site een chatfunctie, klantenservice en veel chatfuncties en waar je tegen een kleine vergoeding VIP-toegang kan krijgen. Met VIP-toegang kun je onder andere foto’s sturen en aantal toegestane berichten per uur. Als reguliere gebruiker heb je hier over het algemeen geen last van, maar als je erg actief bent op dit soort sites, is het misschien toch handig om voor VIP te gaan. Op je profiel kun je naast je gegevens, ook foto's, filmpjes en eigen teksten toevoegen, zodat je mensen een betere indruk kunt geven van wie je bent. De site is biedt veel aan de gebruiker, het is een datingsite waar je veel van mag verwachten.

Klantenservice

Suikerarrangement garandeert gemiddeld binnen 5 uur een respons op elke kwestie die wordt ingezonden. Ik heb dit zelf mogen ervaren, maar dit is niet altijd het geval, het is enkel een gemiddelde schatting, afhankelijk van het verzoek. Verder is de klantenservice heel klantvriendelijk en gericht op het zo snel mogelijk helpen van de klant bij een lopend probleem. Ondanks dat de responstijd niet altijd overeenkomt met wat er op de site wordt gezegd, duurt het gemiddeld niet langer dan 24 uur om te reageren bij een groot verzoek, maar dan wordt dit ook op tijd aangegeven.

Kosten

Suikerarrangement is niet helemaal kosteloos, het is - zoals voor iedere Suikerarrangement - enkel inbegrepen als je er zelf voor kiest om VIP te kopen, dit houdt dus in dat je met VIP alles kunt doen en bepaalde functies hebt die non-VIP gebruikers niet hebben. De winacties zijn, ten alle tijden, helemaal gratis en bevat leuke prijzen voor iedereen. Doe vooral mee, want soms pakken ze groots uit.