9,2

Algemene Score

Quality

€ 150

Inschrijfprijs

3de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Ze zoeken een match om mee te date
  • Altijd contact persoon
  • Consulent in elk regio beschikbaar
  • Reviews van geslaagde matches
  • Werkwijze goed uitgelegd hoe ze werken
  • Geen chat functie.
  • Geen keus op date mogelijkheden
  • Hoge tarieven
  • Geen deelnemer overzicht
  • Sommige matches uw niet bevalt

Review 40plusrelatie

Ik ben Johan, ik ben een 45 jaar jonge man. En ben al een tijdje opzoek naar een partner, het liefst eentje van rond mijn leeftijd natuurlijk. Daarom vind ik deze site wel geschikt voor een persoon al ik. Ik was een keer op facebook aan het kijken en zag dat deze datingsite gepromoot werd door 1 van mijn goeie vrienden. Hier door werd ik wel nieuwsgierig en zo vernam ik mezelf een kijkje te gaan nemen. Ik ben nu al een halfjaar lid van deze datingwebsite en ben op een aantal dates geweest met verschillende dames. Met geen 1 van de dames ben ik geëindigd in een relatie maar wel in een vriendschap en daar ben ik best wel blij mee. Dit laat zien dat de site niet per se alleen gericht is voor relaties maar ook gewoon voor nieuwe vriendschappen.

Populariteit

De datingwebsite is erg populair. Dit was mij in het begin eigenlijk niet opgevallen, pas nadat ik de datingwebsite een tijdje had gebruikt. Ik ben namelijk kennissen tegengekomen en dat vond ik wel erg grappig om te zien.

Gebruikersgemak

Het gebruikersgemak is wel te doen, het gebruik is namelijk gewoon zoals de meeste datingwebsites. Alleen is deze toch wel betrouwbaarder. Je moet namelijk op intakegesprek en dan gaan ze ervoor zorgen dat er een leuke profiel van je wordt gemaakt die ook nog is eerlijk is.

Kosten

De kosten zijn nogal aan de prijzige kant, maar de dating website is betrouwbaar en garantievol en ik vind dat je daarvoor ook een duurdere bedrag kan betalen. Het inschrijvingsgeld is € 150- en hierbij krijg je een hele dating dossier. Je kunt vanaf €59.- aanvullende pakketten nemen, welke pakketten dat zijn ligt helemaal aan jou. Het bezoeken van de site is volkomen gratis, dus voordat je een abonnement neemt kan je eerst rustig kijken hoe de dating website te werkt gaat.

Functionaliteiten

De functies van de site zijn makkelijk te begrijpen. Je krijgt eerst een soort van intake wanneer je inschrijft op de datingwebsite en hier gaan ze vragen naar je interesses, wat je competenties zijn etc. Dit doen ze zodat ze een eerlijke profiel kunnen maken van jou, dat ook nog is tegelijkertijd aanlokkelijk is voor anderen. Dit vind ik oprecht een heel slim idee omdat je zo oplichters kunt vermijden of onserieuze mensen. Ik heb namelijk eerder meegemaakt dat een tijdje lang praatte met iemand waarvan diegene niet echt was dat zij claimde dat ze was. Verder kun je profielen liken en anderen een chat verzoek versturen om te chatten.

Klantenservice

Ik ben erg tevreden met de klantenservice, ze reageren namelijk meteen en proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Dit vind toch echt een goede service vergeleken met andere datingsites die amper reageerden op de berichtjes die ik stuurde.