7,2

Algemene Score

Quality

€ 15,00

Prijs p/m

4de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Gemakkelijk aan te melden
  • Webshop keurmerk
  • Veel voorwaarden
  • Helpdesk alleen via de mail bereikbaar
  • Geen overzicht op tarief
  • Website niet up to date
  • Te weinig algemene informatie

Populariteit

HetGrandCafe is een dating website met een unieke concept, de datingwebsite is voornamelijk voor 35 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of gewoon dates. Natuurlijk kun je ook bevriend maken en een vriendschap starten. De datingwebsite spoort mensen aan om leuke borrels te houden op locaties in Grand Cafés. Daarom de naam HetGrandCafé. Er gebruiken veel vrouwen de datingwebsite, ongeveer 58% en van de mannen ongeveer 42%. Het is dus een nogal eerlijke balans. HetGrandCafé staat vooral bekend om de echte profielen en om de gratis inschrijvingen.

Gebruikersgemak

Je kan jezelf makkelijk aan melden het is overzichtelijk. En kan je keuzes en interesse goed aan vinken. Je kan ook kiezen of je aangemeld wil blijven of steeds opnieuw wilt inloggen. Als je hebt aangemeld kun je meteen foto’s aan je pagina toevoegen om je account compleet te maken. er zit ook een functie op dat je nog uitgebreider kan zoeken dan dat je in het begin hebt aan gegeven. De site ziet er overig goed uit en ook erg vertrouwelijk.

Kosten

De inschrijving op de dating website HetGrandCafe is gratis. Voor 3 maanden lidmaatschap kost de lidmaatschap € 15.- maar de eerste maand hoef je niet te betalen die krijg je namelijk gratis van de dating website. Neem je een lidmaatschap van 5 maanden dan betaal je € 22.50 en voor de eerste 2 maanden hoef je niet te betalen. Bij een lidmaatschap van een jaar betaal je € 45.- en het eerste half jaar krijg je gratis van HetGrandcafe. De kosten zijn in principe wel te doen en niet zo duur vergeleken met andere datingwebsites.

Functionaliteiten

Het is heel makkelijk om je aan te melden op de datingwebsite HetGrandcafe. De aanmelding is gratis, de lidmaatschap kosten komen pas later. Wanneer je hebt ingelogd dan kom je in je persoonlijke pagina. Hier kan je laten zien wat je interesses zijn en wat je zoekt in een partner. Op de persoonlijke pagina is ook de knop matches te vinden. Door deze knop zie je wie je match is en een verzoek versturen om te chatten. Als je interesse hebt in iemand dan kun je diegene een uitnodiging sturen om te proosten. Dit betekent dat je ze graag een keer wilt ontmoeten in het echt.

Klantenservice

Als je vragen hebt of contact op wil nemen kan je gemakkelijk een mail naar ze sturen en krijg je binnen een dag een reactie terug. Als je een vraag hebt kan je ook eerste kijken bij de meest gestelde vragen en kan je je antwoord daar ook al vinden. Als je vraag er niet tussen staat vragen ze als eerst naar het specifieke probleem waardoor jou bericht direct bij de juiste persoon binnen komt.