9,2

Algemene Score

Quality

€ 27,99

Prijs p/m

3de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Deelnemers berichten sturen
  • Eigen keus foto's plaatsen
  • Toegang alle profielen
  • Op alle sites Zoeken en gevonden worden
  • Veilig anonieme daten
  • Onduidelijke prijs tarieven
  • Onduidelijke contactgegevens
  • Geen zoekbalk functie

Populariteit

Deze Milf-Match datingsite is speciaal gemaakt voor mannen die jong zijn en die op zoek zijn naar spanning, met name een sexy moeder. Deze datingsite heeft per dag gemiddeld 550 aan nieuwe deelnemers en is hiermee dan ook één van de meeste datingsites die aangetoond worden op het gebied van erotiek en lust. Dit platform is gericht op sexy hete moeders in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 45 jaar. Waar jonge mannen naar op zoek zijn, is voornamelijk lust en ervaring. De sexy moeders zijn dan ook het meest op zoek naar bevestiging dat ze op op het gebied van seksualiteit nog aantrekkelijk zijn en ze willen aandacht. Deze datingsite waarbij erotiek een grote rol in speelt is dan in Nederland ook een unieke doelgroep. Wanneer je je gaat inschrijven is het voor zowel de vrouw als de man duidelijk waar de behoeftes precies liggen. Wil jij als moeder erachter komen hoe je precies op de markt ligt? Of wil je als jong volwassene voornamelijk ervaring opdoen?

Gebruikersgemak

Je kan op een gemakkelijke manier een lidmaatschap aanvragen. Ten eerste geef je een aantal gegevens op waaronder je profielnaam, welk geslacht je bent, waar je naar op zoek bent en je e-mail adres. Wanneer je een mail krijgt staat daar een link in waarmee je jouw account kunt gaan bevestigen. Het inschrijven is geheel gratis, alleen heb je een beperkt aantal mogelijkheden, wanneer je kiest voor de betaalde versie waarna je vip toegang krijgt zitten daar dan ook kosten aan verbonden. Je hebt dan ook meerdere mogelijkheden dan wanneer je het alleen bij de betaalde versie laat.

Kosten

Wanneer je voor de vip toegang kiest, betaal je daar ook een prijs voor. Hiermee heb je dan ook meerdere mogelijkheden om sneller iemand te kunnen vinden en in contact

Functionaliteiten

De voordelen die deze datingsite biedt zijn; moeders die sexy zijn en op zoek zijn naar een spannende date. Je kan berichten sturen naar andere deelnemers om in contact met iemand te komen. Je kan op je profiel foto's plaatsen, dus dat betekent je beste kant laten zien! Je hebt met de vip toegang, toegang tot alle profielen en foto's. Je kan zoeken en gevonden worden op alle websites van sexy dating networks. je kan op een veilige manier daten onder een zogezegd postbus met anonimiteit.

Klantenservice

Bij de klantenservice kun je terecht voor vragen als je die hebt en waar je graag antwoord op hebt. Net als bij de meeste andere datingsites staat er al onderaan de website een lijst met vragen onder het kopje veelgestelde vragen. In deze lijst met vragen wordt er op iedere vraag antwoord gegeven. Dit kunnen over algemene vragen gaan, maar ook over inschrijven, inloggen, chatten, zoeken, profiel, foto's, berichten, abonnementen, betalingen en uitschrijvingen. Wanneer het antwoord er niet tussen staat of je snapt het niet kun je naar het reactieformulier gaan om daar alsnog jouw vraag of opmerking te sturen.