9,2

Algemene Score

Quality

€ 27,99

Prijs p/m

2de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Erg tevreden
  • Goede site
  • Gemakkelijk aanmelding
  • Makkelijk te proberen
  • Goed overzicht
  • Duidelijke klantenservice
  • Snel antwoord van de klantenservice
  • Kosten voor extra opties

Review over Seniorenpassie

Mijn naam is Janine. Ik ben 52 jaar oud. Ik ben sinds kort lid van de van de datingsite genaamd Seniorenpassie. Ik ben er tot nu toe erg tevreden mee aangezien het totaal aansluit op mijn wensen. Ik raad het zeker aan vooral als je iemand bent van mijn leeftijd en nog even avontuurlijk wilt genieten van het leven. Ik ben erg bekend met verschillende datingsites en was met veel niet tevreden. Mijn vrienden hadden mij aangespoord om deze site te proberen en ben erg blij dat ze het hebben gedaan. Top site!

Populariteit

De datingsite heb ik zeker eerder gezien maar had er niet echt een idee bij dat het goeie site zou zijn voor senioren. Ik ben door mijn aangespoord om de datingsite uit te proberen aangezien mijn vrienden er wel erg mee bekend zijn en ook erg tevreden over zijn. Hierdoor ben ik het ook gaan gebruiken en zoals ik eerder heb gezegd, ben ik erg tevreden mee vergeleken met andere datingsites waarmee ik bekend ben.

Gebruikersgemak

Het aanmelden was erg makkelijk, ik hoefde niet meteen persoonlijke informatie te vertellen wat erg fijn is voor het geval dat de site toch niet zo goed is. Ik heb later wel meer persoonlijke informatie verteld want ik wil natuurlijk dat ik iets bereik met de aanmelding op de datingsite. Ook met het kiezen van foto's hoefde niet meteen in het begin en dat vond ik erg fijn. Kortom het is erg makkelijk om de site uit te proberen zonder dat je er helemaal aan vast zit.

Kosten

Op Seniorenpassie hoef je in het begin niet te betalen voor een account. Een abonnement op de site houdt in dat het een combinatie van een toegangsvorm en een opwaardeerplan. Een toegangsvorm zoals bijvoorbeeld de VIP-toegang. Er zijn verschillende toegangsvormen en elke heeft een bepaalde prijs per dag. Dit wordt laten zien door credits. Credits zijn SeniorenPassie de interne betaalmiddel.

Functionaliteiten

Wat ik erg fijn vind aan Seniorenpassie is dat er geen sprake is van een premiumaccount aanmaken. De datingsite is namelijk gratis en dat is natuurlijk erg ideaal vooral omdat het een goede datingsite is. Op de datingsite is er sprake van fotozapper, en dat is dat je foto's van andere leden kunt liken. Je kunt ook zien wie jouw foto heeft geliked. Als je een foto hebt geliked van iemand en diegene liked terug dan word je gematch. Op SeniorenPassie kun je ook zien wie jouw profiel heeft bezocht en hoeveel er geïnteresseerd in zijn.

Klantenservice

De klantenservice van SeniorenPassie is lekker duidelijk, de vragen die worden gesteld en zijn beantwoord zijn algemeen dus erg handig voor als je vastloopt op iets. Wanneer ik een vraag heb kan ik kijken bij de helpcenter met ''veel gestelde vragen'' en als mijn vraag er niet tussen staat dan kan ik SeniorenPassie altijd nog mailen op hun reactieformulier. Wat ik ook erg handig vind is dat ze een center hebben met datingtips.