8,4

Algemene Score

Quality

€ 28,50

Prijs p/m

4de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Erg populair
  • Makkelijk aanmelden
  • Erg overzichtelijk
  • Account upgraden mogelijk
  • Antwoord op vragen staan er al

Review over adultmatch.nl

Adultmatch.nl is een datingsite voor mannen, vrouwen en paren die op zoek zijn naar liefde of naar iets spannends. Adultmatch.nl is al opgericht in het jaar 2005. De datingsite Adultmatch.nl verteld dat zij “het orginele en beste Nederlandse dating platform” zijn. De datingsite Adultmatch.nl heeft wel meer dan 400.000 members.

Populariteit

Adultmatch.nl een erg populaire datingsite dat gebruikt door mensen uit elke provincie en ook met die net over de grens wonen.

Gebruikersgemak

wanneer je een account aan maakt kun je de volgende invullen en aanvinken. Geslacht , geboortdatum, plaats of postcode. Je vinkt aan waar je opzoek naar bent: mannen, vrouwen, paren, groepen en non-binary. Je vinkt ook aan waar je geintresseerd in bent: een relatie, een lat relatie, erotische chatten of emailen, iets discreets, een dominante of onderdanige relatie, vriendschap, iets meer kinky. Je voelt je gebruikersnaam in, email en wachtwoord. Het is erg gemakkelijk om adultmatch.nl te gebruiken en het is erg overzichtelijk.

Kosten

Op adultmatch.nl kunt je upgraden. Dat betekent dat je bepaalde functies kunt doen, dat niet mogelijk is bij een gratis membership. De functies bij een silver member zijn: 4 berichten per dag, 8 knipogen per dag, 2 prive fotoboeken, Derde zoekresultaten priotiteit, 24/7 toegang chatruimtes en Bericht en knipoog filtering. De functies bij een gold member zijn: 12 berichten per dag, 12 knipogen per dag, 3 prive fotoboeken, Tweede zoekresultaten prioriteit, 24/7 toegang chatruimtes, Aanvragen prive chats, Bericht en knipoog filtering en Plaats groepsbericht. De functies bij een platinum member zijn: 25 berichten per dag, 25 knipogen per dag, 5 prive fotoboeken, Eerste zoekresultaten prioriteit, 24/7 toegang chatruimtes, Aanvragen prive chats, Bericht en knipoog filtering, Plaats groepsberichten en Prioritys support.

Functionaliteiten

Op de datingsite adultmatch.nl kun je de volgende doen, je kunt een webcam gesprek hebben met mensen (webcamchatrooms). Je kunt natuurlijk ook met elkaar chatten met behulp van de tekstchatrooms. Je kunt knipogen geven. Wat zijn knipogen? Met een knipoog kun je laten zien dat je interesse hebt of hiermee flirt je met iemand op adultmatch.nl

Klantenservice

de klantenservice van adultmatch.nl is erg handig. Je hebben een pagina op de site waar er populaire vragen gesteld worden en daarop antwoord hebben gegeven, dus als je een probleem hebt dan staat het vast wel op die pagina.