5,2

Algemene Score

Quality

€ 34,90

Prijs p/m

9de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Aantrekkelijke foto’s
  • Duidelijk uitleg
  • Goed beveiligd
  • Zien wie je als favoriet hebt toegevoegd
  • Snelle reactie bij problemen
  • Kosten duidelijk zichtbaar
  • Geen mooie pagina

Populariteit

Als je op zo'n site als deze op zoek gaat naar mensen, merk je dat de meeste gewoon heel erg toe zijn aan seks, dat is ook heel logisch als je naar de naam van de website kijkt. Het kan niet zo zijn dat je naar zo’n site gaat en je aanmeld in de hoop om een serieuze relatie te krijgen. Dit is puur alleen bedoelt voor alleenstaande mannen, vrouwen maar ook mensen in een veel oudere leeftijdscategorie die op zoek zijn naar seks. Deze website is te gebruiken in veel verschillende landen. De vrouwen hebben als profielfoto ook vaak een seksueel aantrekkelijke foto.

Gebruikersgemak

Het is heel duidelijk uitgelegd. Je maakt een account aan met je e-mailadres en een wachtwoord. Dan moet je ook nog betalen voor een lidmaatschap, als je niks betaald kun je alleen zien wie er een kijkje heeft genomen op jouw profiel. Je kan erin zetten naar wat voor partner je op zoek bent, en welk seksuele voorkeur ze moeten hebben. Ook kun je aangeven waar je woont, en kun je dit bij anderen zien.

Kosten

Het is heel duidelijk weergegeven hoeveel het kost voor een profiel naar keuze. 1 maand gold-lidmaatschap kost namelijk 34.90 euro. En voor 3 maanden betaal je 29.90 euro, dus dan krijg je 14% korting. Voor 6 maanden gold-lidmaatschap betaal je 24.90 euro dus dan krijg je een korting van 29%. Als je voor VIP gaat betaal je 14.90 euro per maand. Voor VIP krijg je ook meerdere voordelen. Mensen kunnen bijvoorbeeld jouw complete profiel bekijken. Ook kan ieder lid reageren op jouw berichten. En tot slot krijg je ook gegarandeerd seks. Dit ligt er dan natuurlijk weer aan hoe je profiel eruitziet en dat je ook een leuk gesprek aangaat met een partner.

Functionaliteiten

Als je voor een vip-lidmaatschap gaat hoef je maar een kleine moeite te doen om een seksdate te krijgen en je moet 18 jaar of ouder zijn. Ook is de website beveiligd door digicert. Je kan ook van alles over jezelf er in zetten, je lengte, je afkomst maar ook zelfs je salaris op een jaarbasis. Als vrouw zijnde kun je erbij zetten welke cup maat je draagt. Je chat vooral veel met mensen. En je kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken als je lid bent. Ook kun je zien wie jouw als favoriet heeft toegevoegd.

Klantenservice

Als je vragen of hulp nodig hebt kan je een bericht sturen. De vragen gaan veelal over je profiel, kosten en betalingen, verhalen over succes, rapport van schending, maar ook over technische problemen waar je te maken mee kunt krijgen. Als je een bericht stuurt krijg je van de supportteam zo snel mogelijk een reactie. Het heeft verder geen telefoonnummer die je kan bereiken of iets dergelijks. Op de website is ook duidelijk weergegeven wat je kunt doen en je bevind verder bijna geen onduidelijkheden.