6,8

Algemene Score

Quality

€ 1,25

Prijs per credit

8ste

Plaats

Plus- en minpunten

  • Makkelijke keuze
  • Simpel aanmelden
  • Overzichtelijke
  • Vertrouwelijk
  • Duidelijke antwoorden op je vragen
  • Grootdeel gratis gebruik
  • Geen logische opbouw

Populariteit

Mysecretdate een erg populaire datingsite dat gebruikt door mensen uit elke provincie en ook mensen die net over de grens wonen.

Gebruikersgemak

Wanneer je een account aan maakt kun je de volgende dingen aanvinken. Geslacht , geboortdatum, plaats of postcode. Je vinkt aan waar je opzoek naar bent: mannen, vrouwen of paren. Je vinkt ook aan waar je geïnteresseerd in bent: een relatie, een lat relatie, erotische chatten of emaillen, iets discreets, een dominante of onderdanige relatie, vriendschap, iets meer kinky. Je voelt je gebruikersnaam in, email en wachtwoord. Het is erg gemakkelijk om mysecretdate te gebruiken en het is erg overzichtelijk.

Functionaliteiten

Op de datingsite mysecretdate kun je de volgende doen, je kunt een webcam gesprek hebben met mensen (webcamchatrooms). Je kunt natuurlijk ook met elkaar chatten met behulp van de tekstchatrooms. Je kunt ook een flirt geven. Wat is een flirt? Met een flirt kun je laten zien dat je interesse hebt of hiermee flirt je met iemand op mysecretdate.

Klantenservice

De klantenservice van mysecretdate is erg handig. Je hebben een pagina op de site waar er populaire vragen gesteld worden en daarop antwoord hebben gegeven, dus als je een probleem hebt dan staat het vast wel op die pagina. Zo niet kan je een bericht sturen en is er na een paar dagen al reactie.

Kosten

Mysecretdate is een website waar je je gratis kan inschrijven. Voor extra opties ben je geld kwijt of als je nog uitgebreider wilt zoeken ben je wat weer geld kwijt. De kosten zie je makkelijk en overzichtelijk in een tabel staan dus is makkelijk af te lezen.