8,4

Algemene Score

Quality

€ 24,95

Prijs p/m

5de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Leuke website
  • Mooie en gemakkelijke site
  • Simpel aanmelden
  • Goede klanten service
  • Snelle service
  • Als je geen premium hebt minder opties

Review over novamora.nl

Ik ben Rachel overtoom en ik ben 27 jaar oud. Ik heb me nooit echt verdiept in datingsites, maar vond het recent toch wel interessant worden. Zo kwam ik op de website Novamora en vond het gelijk een leuke website.

Populariteit

Naar mijn mening is Novamora best wel een populaire website. Het was de eerste die me te binnenschoot toen ik eraan dacht om me op een datingwebsite aan te melden. Veel vrienden van mij zijn ook bekend met deze website en zie die dan ook af en toe terug op de website. Best grappig!

Gebruikersgemak

Het is een erg mooie en gemakkelijke site. Je kan je er simpelweg aanmelden door je naam, geboortedatum en e-mailadres in te voeren. Vervolgens geef je aan waar je naar opzoek bent en vertel je een beetje informatie over jezelf. Ook een profielfoto kun je uploaden. Daarna is het mogelijk om je wegwijs te maken op de datingwebsite. Je kan ondervinden of er iemand is die jou een verzoek heeft gestuurd en daar dan zodanig op ingaan.

Kosten

Novamora geeft je de keuze om een vip-account te nemen, waar je de keuze uit drie soorten hebt. Dan is het mogelijk om van alle functies op de site gebruik te maken. Het enige verschil tussen de vip-accounts is het feit dat de één een langere periode betreft dan de ander. Je hebt de keuze uit een maand, 2-maandelijks of 4-maandelijks abonnement. Waarbij je bij elk abonnement, de kosten voor de gehele periode, eenmalig betaald. Deze datingwebsite verschilt met anderen vanwege het feit dat ze gebruik maken van credits en daarmee is het mogelijk om acties uit te voeren op de website. Het is als het ware een intern betaalmiddel op de datingwebsite. Hoe langer een abonnement van je duurt, hoe meer credits je ontvangt.

Functionaliteiten

De datingwebsite Novamora werkt met credits, je ontvangt 300 gratis credits wanneer je je aanmeldt op de website. Daarmee is het mogelijk te chatten, berichten te lezen, even gebruik maken van de fotozapper en zien wie jou profiel heeft bezocht. Als je er voor kiest om een vip-account aan te maken heb je meer toegang tot de functionaliteiten waar novamora over beschikt. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om veelvoudig gebruik te maken van de fotozapper en eventuele matches te bekijken. Het addertje is wel dat je een goedgekeurde profielfoto moet hebben om daar veelvoudig gebruik van te maken.

Klantenservice

Wanneer je een vraag hebt over een bepaalde functie op de site, heeft Novamora een 'veel gestelde vragen' waarop je wellicht je vraag en antwoord kunt terugvinden. Als je je vraag en antwoord daar niet op kunt terugvinden, beschikt de site ook over een reactieformulier. Je kan dan zodanig je vraag stellen en een antwoord ontvangen in je mailbox. Nadat ik een vraag had verzonden kreeg ik vrijwel direct een antwoord erop. Een erg goede service!