9,6

Algemene Score

Quality

€ 27,99

Prijs p/m

1ste

Plaats

Plus- en minpunten

  • Grootste dating site
  • Iedereen is respect vol en vriendelijk
  • Leuke acties
  • Snelle reactie van de klanten service
  • Veel mogelijk heden
  • Kosteloos
  • Geen mooi design

Populariteit

ondeugend-daten.nl heeft dagelijks meer dan 500 inschrijvingen, en maandelijks 16000. Een match is bij ondeugend-daten dan ook altijd gegarandeerd. Als onderdeel van Sexy Dating Networks, dat nu 926,000 deelnemers kent, behoort het tot een van de grootste Nederlandse online datingsites. De site is gemaakt voor casual dating voor zowel mannen en vrouwen die wel houden van een beetje spanning en erotiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een one night stand of een langdurige relatie voor hem en haar. Door internetdaten wordt het makkelijker voor mensen om contact te leggen met andere gelijkgestemden. Iedereen is vriendelijk tegen elkaar en gaat respectvol met elkaar om.

Gebruikersgemak

De site is als elke site van Sexy Dating Networks. Dezelfde lay out, knoppen, en functionaliteiten. De site biedt ook datingtips (do's & don't's) voor beginners. Let wel goed op de kleine letters in de voorwaarden bij het registreren. Hier staat meestal handige of 'verstopte' informatie in. De site biedt ook weer - zoals elke Sexy Dating Network site - lopende acties waarmee je gratis VIP/prijzenpakketten en geldprijzen kunt winnen. Dit vind je onder 'Lopende acties' in de footer van de site.

Functionaliteiten

Zoals boven genoemd, biedt de site (uiteraard) een chatfunctie, klantenservice en veel chatfuncties, waar je tegen een klein bedrag VIP-toegang kan krijgen. Met VIP-toegang kun je onder andere foto's sturen, bellen, bepaalde smileys gebruiken, aantal toegestane berichten per uur e.d.. Als reguliere gebruiker heb je hier over het algemeen geen last van, maar als je erg actief bent op dit soort sites, is het misschien toch handig om voor VIP te gaan. Op je profiel kun je naast je gegevens, ook foto's, filmpjes en eigen teksten toevoegen, zodat je mensen een betere indruk kunt geven van wie je bent. De site is biedt veel aan de gebruiker, het is een datingsite waar je veel van mag verwachten.

Klantenservice

Sexy Dating Network garandeert gemiddeld binnen 5 uur een respons op elke kwestie die wordt ingezonden. Ik heb dit zelf mogen ervaren, maar dit is niet altijd het geval, het is enkel een gemiddelde schatting, afhankelijk van het verzoek. Verder is de klantenservice heel klantvriendelijk en gericht op het zo snel mogelijk helpen van de klant bij een lopend probleem. Ondanks dat de responstijd niet altijd overeenkomt met wat er op de site wordt gezegd, duurt het gemiddeld niet langer dan 24 uur om te reageren bij een groot verzoek, maar dan wordt dit ook op tijd aangegeven.

Kosten

Ondeugend-daten is niet helemaal kosteloos, het is - zoals voor iedere Sexy Dating Network site - enkel inbegrepen als je er zelf voor kiest om VIP te kopen, dit houdt dus in dat je met VIP alles kunt doen en bepaalde functies hebt die non-VIP gebruikers niet hebben. De winacties zijn, ten alle tijden, helemaal gratis en bevat leuke prijzen voor iedereen. Doe vooral mee, want soms pakken ze groots uit.