9,6

Algemene Score

Quality

€ 24,99

Prijs p/m

2de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Makkelijk gebruik
  • Eenvoudig aanmelden
  • Duidelijke uitleg
  • Snelle site
  • Binnen 5 uur reactie
  • Beperkt aantal chat berichten

Review ondeugende-mamas.nl

Deze review is voor de Nederlandse online datingsite ondeugende-mamas.nl, dé datingsite voor alleenstaande moeders die opzoek zijn naar een beetje spanning en erotiek. Deze vrouwen willen vooral bevestiging dat ze op deze leeftijd nog sexueel aantrekkelijk zijn voor mannen.

Populariteit

Met gemiddeld 400 inschrijvingen per dag, en ruim 13000 per maand, is dit een van de snelst groeiende datingsites voor single moeders. Je kunt direct aan de slag met de website, alles spreekt voor zich, en bij vragen raadpleeg je simpelweg de FAQ die ze op hun website hebben. Om een chat te starten, kun je zelf naar het profiel van een deelnemer en op een 'Chat' knop klikken, om een chat aan te gaan. Deze is in het begin volledig anoniem. Het netwerk waaronder ondeugende-mama's valt, (Sexy Dating Netwerk) telt momenteel al 923.951 deelnemers, via dit netwerk kun je zelf ook mensen zoeken en gezocht worden. Handig!

Gebruikersgemak

Site is makkelijk te gebruiken. Een account creëren is nog eenvoudiger, de site is goed te bedienen en het chatsysteem is zeer gebruikersvriendelijk. Geen fancy dingen; het meeste spreekt voor zich. Nette lay outs wat zorgt voor een fijne browse-ervaring. De site kan door iedereen begrepen worden en houdt rekening met alle deelnemers. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en de site heeft ook nog eens een mobiele versie. Je kunt dus ook gerust via je telefoon de site benaderen en gebruikmaken van de functies die je op je computer ook zou hebben.

Kosten

Naast de vergoeding om bepaalde chatbeperkingen op te heffen, zitten er verder geen kosten aan verbonden. Als je voor VIP kiest, doe je dit eenmalig en blijft dit totdat je je account stop zegt, en hoef je hiervoor geen extra maandelijkse kosten te betalen, wat bij de meeste dating websites wel het geval is. Voor maar eenmalig een bedrag van 5 euro heb je dus alle functionaliteiten die de website te bieden heeft en kun je op je gemak chatten met andere deelnemers die opzoek zijn naar hetzelfde geluk als jij. Wat betreft kosten, krijgt ondeugende-mamas.nl 5 sterren van mij.

Functionaliteiten

Nadat ik een account had aangemaakt, wilde ik graag een chat beginnen. Echter heb ik gemerkt dat je als 'normale' gebruiker beperkte chatfuncties hebt, terwijl VIP gebruikers onbeperkt kunnen chatten. Dit houdt in dat je een klein bedrag zou moeten betalen om onbeperkte chatmogelijkheden te verkrijgen. Hoewel de meeste online datingsites dit tegenwoordig hanteren, mag praten naar mijn mening geen geld kosten. Je kiest tenslotte niet voor niks voor een datingsite. Klein minpuntje, maar verder niks toe aan te merken op de functionaliteiten van deze datingsite. Het chatten zelf gaat soepel en is makkelijk te volgen. Verder is de site snel en werken alle functieknoppen goed mee.

Klantenservice

De klantenservice is zoals elke andere site die onderdeel is van Sexy Dating Networks vlot en heel klantvriendelijk. Als je een mailtje stuurt, kun je binnen 5 uur een reactie terugverwachten. Met uiterst behulpzame en zeer vriendelijke medewerkers, zorgt het team voor de optimale ervaring van de deelnemer. Binnenkort komt de site ook met een livechat functie, die 24/7 bereikbaar is, waarmee je direct verbonden wordt met een medewerker.