9,6

Algemene Score

Quality

€ 24,99

Prijs p/m

3de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Snel aan de slag
  • Makkelijk gebruik’
  • Simpele site
  • Duidelijke uitleg
  • Snelle site
  • Goede klanten service zeer snel
  • Beperkt gebruik zonder vip

Review ondeugende-papas.nl

Deze review is voor de Nederlandse online datingsite ondeugende-papas.nl, dé datingsite voor alleenstaande vaders die opzoek zijn naar een beetje spanning en erotiek.

Populariteit

Met gemiddeld 550 inschrijvingen per dag, en ruim 16000 per maand, is dit een van de snelst groeiende datingsites voor single vaders, van dit moment. Het grootste voordeel van deze website, is dat je vrijwel direct aan de slag kunt gaan. Je kunt zelf naar het profiel van een deelnemer en op een 'Chat' knop klikken, om een chat aan te gaan. Deze is in het begin volledig anoniem. Het netwerk waaronder ondeugende-papa's valt, (Sexy Dating Netwerk) telt momenteel al 923.951 deelnemers, via dit netwerk kun je zelf ook mensen zoeken en gezocht worden. Handig!

Gebruikersgemak

Als deelnemer kon ik makkelijk mijn weg banen door de site. Een account creëren is eenvoudig, de site is makkelijk te overzien, en het chatsysteem is zeer gebruikersvriendelijk. Geen toeters en bellen; het meeste wordt al voor je gedaan en de rest spreekt voor zich. Al en al zeer nette layouts en een fijne site om te browsen. Deze site is zelfs voor de simpelste gebruiker makkelijk om te volgen en te begrijpen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en de site heeft ook nog eens een mobiele versie, je hoeft dus niet per se achter je computer te zitten.

Kosten

Naast de vergoeding om bepaalde chatbeperkingen op te heffen, is de site voor de rest geheel kosteloos om te gebruiken, zodra je toch voor VIP bent gegaan, blijft deze status permanent, en hoef je hiervoor geen extra maandelijkse kosten te betalen, wat bij de meeste dating websites wel het geval is. Voor maar één keer 5 euro heb je dus alle functionaliteiten die de website te bieden heeft en kun je zorgeloos en onbeperkt chatten met andere deelnemers die opzoek zijn naar hetzelfde geluk als jij. Wat betreft kosten, krijgt ondeugende-papas.nl 5 sterren, want goedkoper ga je het tegenwoordig niet meer vinden!

Functionaliteiten

Nadat ik een account had aangemaakt, wilde ik graag een chat beginnen. Echter heb ik gemerkt dat je als 'normale' gebruiker beperkte chatfuncties hebt, terwijl VIP gebruikers onbeperkt kunnen chatten. Dit houdt in dat je een klein bedrag zou moeten betalen om onbeperkte chatmogelijkheden te verkrijgen. Hoewel de meeste online datingsites dit tegenwoordig hanteren, mag praten naar mijn mening geen geld kosten. Je kiest tenslotte niet voor niks voor een datingsite. Klein minpuntje, maar verder niks toe aan te merken op de functionaliteiten van deze datingsite. Het chatten zelf gaat soepel en is makkelijk te volgen. Verder is de site snel en werken alle functieknoppen goed mee.

Klantenservice

De klantenservice is zoals elke andere site die onderdeel is van Sexy Dating Networks vlot en heel klantvriendelijk. Als je een mailtje stuurt, kun je binnen 5 uur een reactie terugverwachten. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk, voor de optimale ervaring van de deelnemer. Binnenkort komt de site ook met een livechat functie, die 24/7 bereikbaar is, waarmee je direct verbonden wordt met een medewerker.