8

Algemene Score

Quality

€ 27,99

Prijs p/m

8de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Gratis aanmelden
  • Veel korting
  • Juiste site
  • Snelle klantenservice
  • Duidelijke antwoord
  • Dure kosten

Populariteit

Dit platform genaamd regiosexcontact is speciaal bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een casual spannende date. Het is dan een van de populairste en grootste casual datings platform van heel Nederland en dit met dagelijk rond de 550 nieuwe aanmeldingen. De naam zegt het in feite al, via deze datingsite kan je eenvoudig iemand in een bepaalde regio vinden die op zoek is naar contacten op een erotische wijze. De mensen die lid zijn van dit platform zijn dan ook in alle soorten waaronder singels, getrouwde, homo's en ook lesbisch. En allemaal voor een doel, om iemand te vinden waar je jouw seksfantasie mee kan delen en misschien ook samen kunt gaan doen. Deze datingsite geeft je dan een goede mogelijkheid om die persoon te kunnen vinden.

Gebruikersgemak

Je kan je gratis aanmelden door wat gegevens op te geven waarna je je account kunt activeren door op de link te klikken die je via de mail hebt gekregen. Het stappenplan die hierbij hoort gaat als volgt; maak een profiel aan, activeer je profiel door op de bevestiging link te klikken die je via de mail gekregen hebt, voeg op je profiel een profielfoto toe en wat teksten om het persoonlijk te maken. En vervolgens ben je klaar om in contact te komen met leuke vrijgezellen. Inschrijven is gratis en je hebt hiermee een beperkt aantal mogelijkheden waaronder profielen bekijken, foto's plaatsen en zoeken. Wanneer je je account gaat upgraden kan je echt aan de slag door berichten te sturen en te bekijken wie als laatst op je profiel is geweest en je kan meerdere foto's van iemand profiel bekijken.

Klantenservice

Je kan bij vragen terecht bij het reactieformulier of bij de meest gestelde vragen. Wanneer je snel je antwoord wilt weten kan je eerst bij de meest gestelde vragen kijken want daar staat ook gelijk het antwoord bij zodat je het begrijpt. Wanneer nog niet alles duidelijk voor je is kan je terecht bij het reactieformulier waar je een bericht kan gaan achterlaten. Ze zijn 7 dagen per week bereikbaar en dat is dan ook handig wanneer je snel antwoord wilt krijgen. Er is ook aanvullende informatie waarbij je moet uitkijken voor oplichters. Wanneer je een viercijferig sms verzoek krijgt moet je nooit reageren, je moet nooit ingaan om geld over te maken naar iemand en probeer persoonlijke gegevens na te kijken wanneer je met de persoon in contact bent.

Functionaliteiten

De gratis versie is als het ware om voornamelijk te kijken hoe je het vindt om op een datingsite te zitten. Wanneer je verder geïnteresseerd raakt kun je met een prijs je account gaan upgraden. Hiermee heb je in feite vip toegang en hierbij hoort natuurlijk ook meerdere mogelijkheden. Dit maakt dan ook zo de kans groter dat je snel iemand kan vinden. Je zoekt natuurlijk ook de personen die jouw voorkeuren heeft. Neem het hef in eigen hand en ga op onderzoek uit. Wie weet heb jij binnen de kortste keren iemand gevonden met wie jij je seksfantasie kan delen.

Kosten

Voor de vip toegang betaal je maandelijks 24,99 euro.