8,4

Algemene Score

Quality

€ 27,99

Prijs p/m

6de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Https:// link bij betaling, beveiligd
  • Chatmogelijkheden bij gratis inschrijving
  • Fotozapper
  • Goede site voor alleen seksueel contact
  • Veel nepaccounts

Populariteit

Deze datingsite voor regioswingers is voor zowel vrouwen als mannen die zich in de wereld begeven van de swingers. Dit platform heeft dan ook maar liefst rond de 550 nieuwe aanmeldingen per dag en is hierdoor tot een van de populairste datingsites uitgegroeid en die voor de swingers hier in Nederland. Stellen kunnen gericht op zoek gaan naar gelijkgestemden door zich in te schrijven. Via dit platform is het gemakkelijk om spannende contacten te vinden. Ook het begin om de eerste stap te zetten is op het gebied van swingers erg eenvoudig. Of het nu gaat voor de openminded langdurige relaties of voor de contacten die dicreet zijn met een plezierige match, deze datingsite biedt jou die kans! De partnerruil is dan ook door de jaren heen steeds populairder geworden. Zou je graag is van partner willen wisselen? Dan is deze datingsite voor regioswingers de perfecte keuze.

Gebruikersgemak

Deze regioswingers dating platform is speciaal bedoeld voor swingers. Je kunt je dan op een makkelijke manier in te schrijven door een paar gegevens op te geven waaronder welk geslacht je bent of wat het geslacht van jezelf en je partner. Vul in waar je naar op zoek bent, dit kan een man of vrouw zijn of een stel naar keuze op het gebied van welk geslacht je naar op zoek bent. Je kan ook meerdere opties aanvinken en als laatste geef je je e-mail adres op om een mail van dit platform te kunnen ontvangen waarna je je account kunt gaan bevestigen door op de link te klikken die in de mail staat aangegeven. Het inschrijven is gratis en wanneer je dat hebt gedaan kan je ook overgaan op de betaalde versie. Hierbij heb je dan ook meerder mogelijkheden. De gratis versie is er in feite voor om voornamelijk te kijken wat je van de datingsite vind en de betaalde versie is er voor als je echt actie wilt ondernemen.

Kosten

Je hebt per pakket een bepaald tarief.
Bij 1 maand betaal je 24,99 euro.
Bij 2 maanden is dit 19,99 euro.
Bij 4 maanden bedraagt dit 14,99 euro.

Functionaliteiten

Nadat je je hebt ingeschreven en je account geactiveerd hebt kun je aan de slag met het bewerken van je profiel. Maak als eerst een profielfoto aan waar jij, of jullie samen op staan zodat anderen kunnen bekijken hoe jullie eruit zien. Vervolgens kan je een beschrijving bij je profiel zetten wat je interesses zijn en natuurlijk de voorkeuren die daaraan verbonden zijn. Zoals eerder vermeld is, is het inschrijven gratis en kun je voornamelijk andere profielen bekijken. Wanneer je naar de betaalde versie overgaat kun je echt gaan beginnen om contact te leggen met anderen. Hierbij kan je dan ook de ideale match vinden waar je op heb gefilterd.

Klantenservice

Mocht het zo zijn dat je vragen hebt kun je altijd terecht bij de klantenservice. Hierbij kan je je email achterlaten met een bericht van je vraag. Deze wordt zo spoedig snel beantwoord. Je kunt ook kijken op de lijst met de meest gestelde vragen. hierin staat per categorie een paar vragen met daarbij ook het antwoord. Het kan dan ook zo zijn dat je daar het antwoord kunt gaan vinden. De klantenservice is dan gericht voor jou want ze willen natuurlijk dat alles duidelijk voor je is dat je zo gemakkelijker je account kunt gaan gebruiken. De voornamelijke hoofd ontwerpen van de vragen die er staan gaan over het inschrijven, zoeken en foto's.