7,6

Algemene Score

Quality

€ 0,49

Prijs per bericht

4de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Mooi design
  • Over de hele wereld bekend
  • Simpel inloggen
  • Gesteld op de privacy
  • Je ziet de kosten duidelijk
  • Locatie van mensen vinden

Populariteit

Mijn eerste indruk op de site is dat het een heel mooi design heeft en met grote letters zie je dat er meer dan 55.775.000 leden er op de site zijn al actief zijn sinds 2002! De bedoeling van de site is dat mensen hier een discrete relaties kunnen zoeken. De dating site geeft aan dat ze een open-minded dating gemeenschap zijn over de hele wereld. Je kan dus mensen benaderen over de hele wereld als je dat zelf ook zou willen.

Gebruikersgemak

Het is heel simpel om in te loggen door op de link log in te klikken. Je kan ook via de google play store of app store de app downloadde en via je telefoon online zijn. Je kan ook van taal van de site aanpassen welk taal jij makkelijker vindt om te spreken en aangeven op welk locatie je zelf bevindt. Als je klikt op uw matches bekijken zie je een aantal opties staan waar je uit kan kiezen. Bijvoorbeeld dat gebonden vrouwen of mannen iemand zoeken, alleenstaande vrouwen of mannen iemand zoeken en mensen van hun zelfde geslacht elkaar opzoeken.

Kosten

De kosten kan je vinden door bij veel gestelde vragen te klikken. Je ziet daar een korte uit leg over de kosten bij: hoeveel kost het? Voor de dames die een man zoeken is het geheel gratis. Voor ieder soort die zicht wilt aanmelden voor de site is het gratis lidmaatschap om uit te proberen. Daarna kunnen we nadat ze hebben gecommuniceerd een scala krediet pakketten aan bieden die bij hun past. De site geeft genoeg informatie bij het kopje veel gestelde vragen over de kosten van de pakketten en over de betalingen.

Functionaliteiten

De site geeft wel aan dat discretie voorop staan voor hun. Ze weten dat mensen op de dating gesteld zijn voor hun privacy. De dating site houdt daar ook zeker rekening mee en vragen nooit om via een sociaal netwerkaccount in te loggen. Ze verzorgen ook dat je privéleven ook zeker privé zal blijven. Je hebt controle over je account dat je zelf bepaald wat mensen over jouw kunnen zien en welk informatie je zelf bloot legt. Je kan ook je locatie wijzigen als je op vakantie bent of aan het rijzen bent en iemand graag zou willen ontmoeten.

Klantenservice

Als je op de link contact klikt kom je op een andere pagina terecht. Je ziet als eerst dat ze mediaverzoeken hebben als kopje en algemene vragen. Bij mediaverzoeken kan je op klik hier klikken en kom je op een ander pagina terecht. Veder zie je bij algemene vragen aantal vragen staan die mensen vaak hebben gesteld. Door op te klikken ga je naar een andere pagina waar ze je een antwoord geven op de vraag. Als je vraag er niet tussen staat kan je door de link onder te klikken naar de pagina van contact. Je ziet daar al hun gegevens staan zoals telefoon nummer, adres, mailadressen en keuze uit welk land je in contact wilt komen.