8,4

Algemene Score

Quality

€ 19,95

Prijs p/m

3de

Plaats

Plus- en minpunten

  • Handige site
  • Populaire site
  • Makkelijke omgang
  • Goeden klanten service
  • Gratis site
  • Minder toegang zonder premium
  • Laden geen foto’s meer

Review over nextlove.nl

Mijn naam is Elizabeth kamphuis met de leeftijd van 25 jaar. Ik ben een single moeder van 2 kinderen en heb enkele maanden geleden een heftige scheiding achter de rug gehad. Ik ben nu wel weer klaar voor een nieuwe ervaring en dacht het te vinden op deze site. Het is me gelukt en ik ben erg tevreden. Allemaal door middel van de handigheid van deze site.

Populariteit

Next love is over het algemeen en erg populaire site en is ook vaak onder mijn aandacht gekomen. Ik was die momenten echter nog getrouwd en heb geen behoefte gehad om die site te gebruiken. Nu ik al een tijdje gescheiden ben en meer op social media terecht kwam, kwam deze site me weer onder ogen en besloot ik me aan te melden.

Gebruikersgemak

De site runnersdate was erg makkelijk in omgang. De manier waarop de site werkt is je kan kiezen welke doelgroep je wilt en je geeft je relatie status op. Of je nou single, gescheiden of getrouwd bent, je kan terecht op de site. Er valt te kiezen wat je te zien krijgt op je profiel. Of het nou een man is die op alleen vrouwen valt of op beide, je hebt het voor het zeggen. Ook kan je de locatie bepalen van waar je de mensen ziet. Als je iets in de buurt zoekt is dat een optie maar als je iets zoekt op lange afstand is ook dat zeker geen probleem en daar ben ik erg tevreden om. Ik heb namelijk iemand gevonden die niet al te ver bij me vandaan woont en dat werkt erg goed. Ook vooral omdat ik kinderen heb en graag wil zien dat mijn nieuwe maatje een goede band krijgt met ze.

Kosten

Ik was zeer verrast toen ik erachter kwam hoeveel ik moest betalen voor het aanmaken van een account op nextlove. Ik hoefde namelijk niets te betalen. Inschrijven en je profiel gebruiksklaar maken is geheel gratis. Voor verdere aspecten zoals 60% meer profielen contacteren en meer chats tegelijk hebben etc. betaal je wel een prijsje. Dan neem je als het ware een premium account op nextlove. Ik heb gekozen voor het 6 maanden abonnement, waarvoor ik €29,99 betaal per maand, gedurende 6 maanden. Ik heb daar ook 250 credits bij gekregen waardoor ik ook meer kan op de site. Je hebt ook nog de keuze uit een abonnement voor 3 maanden, waarvoor je €39,99 betaald. Of je kan kiezen voor het abonnement van een periode van 12 maanden waarvoor je €19,99 betaald per maand. Zeker de moeite en het geld waard om de site te gebruiken! 

Functionaliteiten

Het is mogelijk om op deze site een premium account te nemen, dan heb je toegang tot alle delen van de website. Als je nog geen premium account hebt genomen is het echter nog wel mogelijk om je aan te melden en een account aan te maken op nextlove. Alhoewel heb je dan wel minder toegang tot alle kneepjes van de site

Klantenservice

Heel erg tevreden ben ik over het contact met de klantenservice op nextlove. Ze zijn 7 dagen per week bereikbaar, tot mijn opluchting. Ik was namelijk aan het chatten en op een gegeven moment laadde er geen foto's meer die naar mij werden gestuurd. Ik contacteerde de klantenservice gelijk per mail en stelde mijn probleem erin vast. Ze konden mij direct helpen en ik kon weer foto's ontvangen.