9,2

Algemene Score

Quality

€ 39,99

Prijs p/m

1ste

Plaats

Plus- en minpunten

  • Populair in Europa
  • Erg tevreden
  • Kost niet veel geld
  • Makkelijke te gebruiken
  • Veilig gevoel
  • Paniek button ideaal
  • Veel gestelde vragen werkt snel
  • Reageren sneller als je het helpcenter benaderd
  • Dure prijzen

Review over de datingwebsite VictoriaMilan

Mijn naam is Vanessa en ben inmiddels al 6 jaar getrouwd. Ik heb echt gemerkt dat mijn leven sinds dat ik getrouwd wat saaier is geworden. Ik kwam een tijdje geleden deze datingsite tegen en probeerde het maar eens uit zonder echt een gedachte bij te hebben. Ben blij dat ik dat heb gedaan want sindsdien is mijn leven een stuk levendiger en daar ben ik blij mee.

Populariteit

Victoria Milan is erg populair in Europa, het is een discrete datingsite oftewel als je al een relatie hebt maar je verlangt nog meer dan is de site voor jou. Ik ben deze site tegengekomen op facebook en het aantal likes dat ik zag staan maakte me toch wel een beetje nieuwsgierig naar de site. Dat heeft mij er laten toedoen om me aan te melden. Ben er tot nu toe erg tevreden mee. Het heeft mijn leven zeker een stuk levendiger gemaakt, daarom snap ik ook wel waarom het zo erg populair is in Europa.

Gebruikersgemak

Wat ik erg fijn vind van de datingsite is dat je niet zo ontiefelijk veel moet betalen. In het begin hoef je helemaal niks te betalen, zodat je een beetje een kijkje kunt nemen. Later kun je ervoor kiezen of je een datingprofiel wilt aanmaken of niet. Het is best wel makkelijk te gebruiken de datingsite omdat alles eenvoudig en makkelijk wordt uitgelegd.

Kosten

De inschrijving is gratis dat is natuurlijk erg fijn, want je weet maar nooit wat voor site het nou precies is. Na het inschrijven kan je een datingprofiel aanmaken en daarvoor betaal je dan 16 euro per maand. Dat is het goedkoopste bedrag voor de lidmaatschap op de datingsite. Je kunt ook een lidmaatschap aanvragen voor 6 manden en dat is dan 22,79.

Functionaliteiten

Op de datingsite kun je een datingprofiel aanmaken en hierop kunnen andere profielen jou vinden en je een verzoek sturen. Wat ik persoonlijk erg handig vind van de site is dat wanneer je een foto stuurt of plaats de foto onherkenbaar is en mensen kunnen het pas zien wanneer je ze toestemming geeft. Dat geeft mij een veilig gevoel. De datingsite heeft ook een paniekbutton en dat is voor het geval ooit diegene langsloopt waarvan je niet wilt dat diegene weet wat je aan het doen bent. De paniekbutton houdt in dat als je hierop klikt de datingsite meteen in een andere neutrale site verandert. Ik vind dit toch wel geniaal bedacht.

Klantenservice

De klantenservice is erg makkelijk, als je iets niet begrijpt kun je ze gewoon een mailtje sturen. Je kunt ze ook gewoon lastig vallen bij de helpcenter, daar reageren ze sneller heb ik gemerkt. Ook is er een plek met veelgestelde vragen. Dat zijn gewoon de vragen die over het algemeen veel zijn gesteld. Ik vind de plek met veelgestelde vragen het handigst want dat gaat altijd zo snel en eenvoudig en het heeft geen gedoe.